Wat kan een healing voor je doen?

Wat kan een healing voor je doen? 


Een healingbehandeling wordt over het algemeen als ontspannend en ondersteunend ervaren. Het maakt dat je helemaal even in je lichaam 'aanwezig' bent. Vooral voor hoogsensitieve vrouwen is dat laatste heel belangrijk, omdat je dan vaak de neiging hebt vooral in je hoofd te leven.


Veel nadenken, hele scenario's spelen zich vaak af in je 'bovenkamer'. Gesprekken en flarden van de dag die je 's avonds nog eens naloopt. Piekeren, leven in het verleden of heel erg bezig zijn met de toekomst, doodmoe word je ervan. 

Een healing brengt je weer even in het hier en nu. Een verademing.


Healing werkt op verschillende niveau’s: op fysiek-, emotioneel -, spiritueel- en mentaal niveau.

Een healing kan in al deze niveau's blokkades opheffen, waardoor jij je lichter en vrijer voelt.

Het werkt in op je lichaam, emoties of gedachten en op zielsniveau. Healing laat je energie weer goed stromen, zodat je kunt ‘helen’.


Ik werk niet alleen..ik stel me open voor mijn gidsen en andere ongeziene begeleiders en soms komt ook een overleden dierbare je laten weten dat hij of zij er voor je is.


Tijdens of na een healing kun je warmte, kou of tintelingen voelen. Of je voelt niets, maar merkt in de dagen na de healing veranderingen op in je lichaam. Je kunt tijdelijk wat ongemak ervaren omdat iets in je lichaam aan het helen is. De kunst is om dit dan helemaal toe te laten.

Of je merkt juist dat klachten die je had verbeteren of verdwijnen.

Wat er kan gebeuren is voor iedereen weer anders en hangt af van wat er nodig is voor jou.


Het kan zijn dat je je na afloop wat loom of slaperig voelt. Er gebeurt dan ook heel wat in je systeem. Geef het de tijd om weer in balans te komen.

Misschien merk je dat je je emotioneler voelt, of je krijgt ineens een energieboost die maakt dat je van alles gaat ondernemen. Alles is

mogelijk, het is maar net welk stukje er in jou wordt aangeraakt.


In een sessie doen we voor of na de healing samen een oefening, een korte meditatie of misschien is er juist iets anders nodig voor jou op dat moment. Ik laat me daarbij leiden door mijn intuïtie en door het ongeziene veld.

Wil je een healingsessie komen ervaren? Neem gerust contact op voor een afspraak.